Preparați o salată hrănitoare de fasole din bucătăria grecească. Acest fel de mâncare de vară este pregătit, de obicei, în mediul rural.
Salata va fi mai gustoasă dacă fierbeți singur fasolea în loc să folosiți fasole conservată. Salata se păstrează bine la frigider fără a-si pierde textura si gustul.
Bucătarii greci prepară un sos pe bază de ulei de măsline, oțet de vin și muștar. Pregătirea felului de mâncare se face ușor, însă, înainte de a o servi pe masă, salata se lasă două ore la rece.
Ingrediente:
fasole fiartă - 500 grame,
ceapă - 1 bucată,
ceapă verde - 1 legătură,
morcov - 1 bucată,
pătrunjel - 1 crenguță,
tulpină de țelină - 1 bucată,
ardei roșu bulgăresc - 1 bucată,
mentă - după gust.
Omletă cu ciuperci și cașcaval, rețeta. Mic dejunul perfect
Fasolea de pune în înmuiat pentru câteva ore, apoi se fierbe până când este gata. Morcovul se dă prin răzătoare, iar restul legumelor se toacă.
Salată andaluză de vară. Rețeta ușoară și hrănitoare
Combină într-un bol toate ingredientele. Separat, în alt bol, combină toate ingredientele pentru sos.
Castraveți umpluți cu avocado și ton, pentru o cină sănătoasă și ieftină
Sosul se toarnă peste legume și se amestecă bine. Salata se dă în frigider pentru două ore. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News