Vă prezentăm o rețetă pentru o salată fierbinte, aromată, hrănitoare, făcută din cartofi fierți, ceapă și nuci.
Preparatele din cartofi sunt delicioase, dar, dacă combinați aceste legume cu nuci, veți avea parte de un adevărat răsfăț.
Salata din cartofi fierți cu nuci este una dintre rețetele bucătăriei georgiene, în care nucile ocupă un loc aparte.
Ingrediente pentru 7 porții:
cartof - 1 kg,
miez de nucă - 100 de grame,
ceapă roșie - 1 bucată,
sare după gust,
căței de usturoi - 2 bucăți,
coriandru - 2 crenguțe,
oțet - 2 linguri,
Cartofii se spală și se fierb cu tot cu coajă. Imediat ce cartofii sunt gata, scurgeți apa și curățați-i de coajă, apoi tăiați-i în cuburi mici.
Prăjitură din porumb și lapte condensat. Pregătește un desert popular mexican
Zdrobiți miezul de nuci într-un mojar. Coriandrul se toacă și se amestecă cu nucile zdrobite.
Se toacă mărunt ceapa și se adaugă în bolul cu cartofi. Condimentați cu sare și oțet. Adăugați nucile și coriandrul tocat. Iar la final, usturoiul trecut printr-o presă. Se amestecă totul bine și se servește pe masă.
Cartofi prăjiți în stil grecesc. Nu rata rețeta și vei fi cucerit de acest fel de mâncare
Serviți salata de cartofi cu nuci cu preparate din carne, de exemplu, cu friptură de curcan. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News