Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să prepari la cină, încearcă această salată de cartofi, după o rețetă germană.
Pentru prepararea salatei vei avea nevoie de:
500 grame de cartofi;
250 grame de cârnați uscați;
1 ceapă;
300 grame de castraveți murați;
3 crenguțe de pătrunjel;
4 linguri de ulei de măsline;
1 lingură de oțet alb;
1 lingură de muștar,
sare, piper negru măcinat - după gust.
Cartofii se fierb în coajă, se curăță de coajă, se taie felii mari și se pun într-un bol potrivit.
Cârnații se taie în bucăți mici, se prăjesc în ulei vegetal și se pun în bolul cu cartofi.
O rețetă medievală veche învinge răceala și gripa. Iată cum se prepară
Castraveții se feliază și se pun și ei în bol.
Ceapa se taie în jumătăți de rondele, iar apoi pătrunjelul se toacă.
Pentru prepararea sosului, uleiul de măsline se amestecă cu sare, piper și muștar, apoi se adaugă oțetul.
Cum se topește corect ciocolata? Evită trei greșeli pentru un rezultat perfect
Dacă dorești, oțetul poate fi înlocuit cu suc de lămâie.
Toarnă sosul peste ingrediente, amestecă ușor și servește salata pe masă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu