EXCLUSIV  ”Sălbăticia” din România transformată într-o atracție turistică neîncăpătoare pentru turiștii din România și străini. ”Deci se poate, despre asta e vorba”

pexels
pexels

În România, sunt locuri minunate care au devenit neîncăpătoare pentru turiști, nu doar români, ci si străini. 

Nicușor Halici, candidatul PSD la Consiliul Județean Vrancea, prezent în emisiunea ”DC Votez” a vorbit despre construcția drumului Focșani - Brăila, care ar urma să înceapă dacă nu sunt contestații la Ministerul Transporturilor. Ar fi un drum de 76 de kilomeri care va lega Moldova de Dobrogea. În același timp, social-democratul a vorbit despre construcția Autostrăzii A8, ”care va interconecta A7- Autostrada Moldovei de Ardeal și apoi de restul României și al Europei”. Nicușor Halici a subliniat și potențialul uriaș cu privire la turismul din Vrancea: ”Niște oameni determinați și pasionați au transformat o sălbăticie mică din preajma Siretului, în zona orașului Mărășești, în Delta Siretului, care astăzi nu are capacitate de locuri disponibile la câte solicitări sunt atât din România, cât și din afara României. Da, nu are capacitate de cazare sau de primire a oaspeților care vor doar să mănânce și să o viziteze, la câtă cerință există, deci se poate, despre asta e vorba”. 

În același timp, candidatul PSD la Consiliul Județean Vrancea a vorbit despre o altă ”resursă uriașă”, Munții Vrancei. Își propune să dezvolte foarte mult turismul aici, pentru că se remarcă prin tradiții și obiceiurile păstrate din moși-strămoși, precum și foarte multe obiective, de la trasee montane la lăcașuri de cult. 

”Toate lucrurile astea interconectate pot transforma județul într-o manieră pe care poate unii dintre noi am mai văzut-o în țări ca Austria sau Elveția, cu venituri colosale” își exprimă speranța Nicușor Halici. Social-democratul mai punctează că, prin această dezvoltare, vrâncenii ar putea fi convinși să nu mai plece din țară, pe când cei care deja au plecat ar putea fi convinși să se întoarcă acasă. ”Își pot câștiga nu doar existența, dar și un trai ca-n toată lumea civilizată” spune el. 

Youtube video image

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Filiala Vrancea, cod mandatar financiar 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel