Salvini îl compară pe George Soros cu Goliat din Biblie: Acest gigant este inamicul numărul unu al Europei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Matteo Salvini, liderul partidului Liga din Italia, l-a comparat pe George Soros cu Goliat din Biblie.

Matteo Salvini, liderul partidului Ligii de guvernare din Italia, a anunțat, la o întâlnire a partidelor de dreapta de la Florența, că Bruxelles-ul va fi eliberat de socialiști și George Soros la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European din 2024, conform RMX.

„Avem o viziune complet diferită asupra Europei față de cea a Ursulei von der Leyen, Christine Lagarde, George Soros și alți bancheri”, a spus Salvini.

El a adăugat că, așa cum David l-a învins odată pe Goliat, care era aparent invincibil, bărbați și femei înarmați cu bun simț, curaj și credință îl vor învinge pe „gigantul care este inamicul numărul unu al Europei” în toată Europa.

Coaliția partidelor de dreapta, Europa Liberă, și-a lansat duminică campania pentru alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor. Salvini a spus că, pentru prima dată în istoria instituțiilor europene, alegerile pentru Parlamentul European din 2024 vor oferi o oportunitate dreptei „unite și hotărâte” de a elibera Bruxelles-ul.

El a spus că de anul viitor, instituțiile UE ar trebui să reprezinte o altă Europă „fără conducere socialistă, o Europă de dreapta, la fel precum conducerea de la Roma”.

„Ne imaginăm o Europă diferită, în care problema centrală nu este dezbaterea privind deficitele bugetare și datoria publică a statelor membre, un loc în care PIB-ul sau inflația nu sunt temele eterne, ci crearea de locuri de muncă, bunăstarea cetăţenilor, dreptul la sănătate şi securitate, cu alte cuvinte, drepturile naţiunilor, în locul unei Europe a austerităţii şi a lui George Soros”, a spus Salvini.

„Credem într-o Europă a muncii, în locul unei Europe a vehiculelor electrice și a taxelor pe locuințe.”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel