Dacă se apropie un moment festiv în familie, îți recomandăm această rețetă de șampanie. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- apă 5 litri
- bere blondă 4 sticle (1/2 l)
- bere neagră 1 sticlă (1/2 l)
- zahăr 0,350 kg
- alcool natural 0,100 l
Cum se prepară
Toate ingredientele se amestecă bine şi se pun în sticle groase de şampanie. Se astupă cu dopuri şi se leagă cu sfoară. După 3-4 zile, se pot consuma. Atenţie! Dacă se ţin 2-3 ore la gheaţă sau în frigider, sticlele pot să explodeze.
*Această reţetă a fost preluată din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu