Dacă ai poftă de o gustare delicioasă, dar fără să stai în bucătărie, îți poți prepara un sandvici nemțesc. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 500 g varză acră
- 2 foi dafin
- boabe piper
- 4 cornuri, după gust
- 4 cârnaţi
- muştar
- 2 linguri ulei
Cum se prepară
Varza spălată şi bine scursă se taie fideluță şi se pune la călit în ulei. Se lasă 15 minute, se pun piperul şi foile de dafin, se toarnă apă cât să acopere varza şi se lasă la fiert 40 de minute, potrivit retetepractice.ro.
Când este varza fiartă, se prăjesc şi cârnaţii, cu grăsime sau fără, după gust şi consistenţa lor. Se taie cornurile pe lung, se pune un strat generos de varză, se adaugă un cârnat şi se aduce cu muştar la masă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu