Aceste sandvișuri pot fi făcute în avans și păstrate la frigider, apoi le poți reîncălzi rapid la cuptorul cu microunde, dacă este necesar.
Pâinea crocantă, umplutura suculentă de carne și roșiile se completează reciproc, așa că sandvișurile vor avea întotdeauna succes.
Ingrediente:
pâine - 8 felii,
carne tocată - 250 grame,
roșii proaspete - 2 bucăți,
cașcaval tare - 150 grame,
ceapă verde câteva fire,
piper negru și sare după gust.
Adaugă carnea tocată într-un bol. Pune ceapa verde tocată mărunt, sare și piper. Amestecă bine.
Taie roșiile în felii cu grosimea de un centimetru. Cașcavalul se dă prin răzătoarea grosieră.
Omletă thailandeză pentru un mic dejun hrănitor
Întinde uniform amestecul de carne tocată pe fiecare felie de pâine. Deasupra se pun feliile de roșii și cașcavalul topit.
Salată de primăvară cu ridichi și ouă. Un ingredient secret îi schimbă gustul tradițional
Pune sandvișurile pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, circa 25 de minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu