EXCLUSIV  Săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 vine cu cheltuieli și pierderi de energie pentru unii nativi / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a prezentat horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie 2023. Iată previziunile pentru zodia Taur! 

Daniela Simulescu a explicat la ce să ne așteptăm în zilele de 22 și 23 noiembrie 2023.

„De mâine avem un sextil între Soare și Pluto. Cumva, ne manifestăm cu intensitate, povestim lucruri celorlalți, comportamentul nostru nu trece pur și simplu. Remarcăm ceva și găsim puterea interioară spre a ne urma calea, indiferent care ar fi aceasta. Dacă avem nevoie de curaj, îl găsim. Mâine poate fi găsit mult mai ușor.

Pe 22 noiembrie Marte face sextilul cu Pluto. Aici acțiunea cu pasiunea se îmbină armonios. Sextilul te pune la muncă și vezi ceva palpabil. Dacă ai căutat momentul, ziua, în care să faci ceva cu pasiune, primele două zile ale săptămânii ce urmează sunt minunate.

Pe 22 noiembrie Soarele iese din Scorpion și intră în Săgetător. Începem sezonul Săgetătorului. Oarecum trecem de la întunericul și tabuurile scorpionului la aventura Săgetătorului și la nevoia de libertate, flexibilitate, la nevoia de aventură.

Pe 23 noiembrie este un prim punct la care vă rog să fiți foarte atenți! Soarele nici n-a intrat bine în Săgetător că face careu cu Saturn din Pești. Saturn este în primele grade în Pește, este și în mers direct acum. Întotdeauna un careu între Soare și Saturn obosește, epuizează, blochează, frustrează, enervează, dar din acel stres poate ieși ceva. Nimic nu se sincronizează, nimic nu se leagă. Totul e blocat, întârziat, amânat.", a spus Daniela Simulescu. 

Taur/Ascendent în Taur

„Din casa a 7-a iese Saturn, iese și Soarele. Zona relațională se decompresează, nu mai e nimic compresat acolo, strâns, chinuit. Acești doi aștri se duc în casa a 8-a și  apar cheltuieli, pierderi de energie.

Nu prea poți să-i controlezi pe ceilalți, mai degrabă ceilalți te controlează pe tine și s-ar putea să ajungi în niște momente în care să te simți foarte supărat, să mergi acasă și să te chinui.

Soarele și Marte fac careu cu Saturn din casa a 11-a. Vei considera că nu poți evolua, că nu poți înainta din cauza unor cunoștințe, din cauza unor prieteni, din cauza anturajului. Tu simți că poți mai mult, dar legătura ta cu acele persoane te ține pe loc.

Sunt momente din acestea în viață și depinde de tine, ori începi să te retragi, să-ți reconstruiești relațiile cu ei, ori începi să-i acuzi, să clevetești împotriva lor, să-i bârfești sau să-i pornești pe unii împotriva celorlalți. Tu știi ce faci! Cert este că planurile de viitor depind de tine.

Jupiter este în semnul tău și îți poate aduce în continuare lucruri bune, dar trebuie să vrei și tu, nu doar să aștepți să se întâmple ceva de la univers. Jupiter zice: „Dacă înveți ceva, viața ta se va schimba.”,  a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel