EXCLUSIV  Săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023, o perioadă foarte bună pentru investiții / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile zodiei Taur pentru săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023.

„Pe 28 iunie este primul aspect al lui Venus. Face o conjuncție cu Lilith care va fi reluată și în timpul retrogradării și pe urmă. Ce se întâmplă? Venus reprezintă partea a feminității, oarecum văzută de societate și acceptată. Lilith presupune feminitatea aceea nepătată, primitivă, feminitatea care nu a fost pusă într-o cutiuță și învățată cum să se comporte. O conjuncție Venus-Lilith poate predispune la foarte multe tentații, foarte multe ispite și foarte multe scandaluri pe plan amoros: despărțiri, infidelități. Trebuie să aveți foarte mare grijă! Atenție mare la ispite!

Pe 29 iunie, Soarele, intrat recent în Rac, face un trigon cu Saturn. Aici lucrurile se frânează, se liniștesc, se așează. E o zi bună pentru odihnă.

Pe data de 30 iunie Mercur, intrat recent în Rac, face un trigon cu Saturn. Chiar dacă în manualele de astrologie trigonul este denumit ca aspectul cel mai pozitiv, cel mai minunat, cel mai extraordinar, orice aspect la Saturn, chiar și cel pozitiv, provoacă anumite situații mai frustrante, provoacă disconfort, provoacă întârzieri. S-ar putea să avem nevoie de mai mult timp să comunicăm.", a spus Daniela Simulescu.

Taur/Ascendent în Taur

„Venus, guvernatoarea voastră, face destul de multe aspecte, ceea ce înseamnă că voi nu sunteți destul de stabili săptămâna aceasta, exact acolo unde e nevoia cea mai mare, voi acolo nu vă simțiți bine în pielea voastră și din cauza asta totul se agită: se agită relația cu familia, cu colegii, șefii, se agită totul în viața voastră și nu știți pe unde să o mergeți.

Sunteți în bătaia vântului săptămâna aceasta. Probabil că astrele vor să vă arate că nu e nimic așa cum vă doriți și nu puteți să controlați, și culmea, să vă demonstrați vouă înșivă că puteți să trăiți și cu această instabilitate.

Aș vrea să vorbim puțin și despre conjuncția Soare-Mercur din casa a 3-a. Poate ar fi cazul să vă comunicați mai mult emoțiile, față de voi, să vă spuneți ce simțiți, de ce simțiți. În momentul în care vă dați seama și sunteți într-o ipostază, puteți să fiți mai vulnerabili, să vă deschideți și să spuneți că nu vă simțiți bine.

O perioadă foarte bună pentru cei care își doresc să negocieze sau să facă investiții.", a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel