EXCLUSIV  Săptămână cu încleștare de orgolii. O zodie, sfătuită să se „bucure încet” la începutul careului între Soare și Jupiter /Video

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 7 - 13 august 2023.

Astrologul DC News susține că săptămâna aceasta va fi una cu tensiune datorită careului între Soare și Jupiter. 

„Începem de mâine cu un careu între Soare și Jupiter, Soarele din Leu și Jupiter din Taur. Aici e o încleștare de orgolii, de încăpățânare. Această încleștare, această tensiune vine de obicei cu exces de zel pentru că în careu tot timpul sunt două planete într-un unghi de 90 de grade, fiecare încearcă să o convingă pe cealaltă și nu prea îi iese.

Când avem de-a face Soarele care este cel care ne dă viață, energie și Jupiter care este marele benefic care vrea să existe doar el. Un careu între acești doi aștri dă pe dinafară. Așa că aveți grijă zilele următoare! Să nu promiți mai mult decât puteți face! Soarele în Leu caută tot timpul să iasă în evidență.

Pe 8 august avem un careu între Venus retrogradă și Uranus. De ce e vinovat un asemenea aspect? De despărțiri, de ruperi, de momentul în care partenerul spune că vrea puțin spațiu, sau de răcirea partenerului. Nu va gândiți că neapărat sunteți voi de vină, ci mai degrabă așteptați să vedeți ce se întâmplă. Puteți să fiți și voi de vină, dar nu 100%.", a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„La voi manualul spune așa: Marte în casa a VI-a, Mercur în casa a VI-a. Muncă, muncă și iarăși muncă! Unii vă mai ocupați și cu alte îndeletniciri, dar Marte în casa a VI-a va aduce ajustări în zona profesională, în zona gospodăriei, în toate chestiunile administrative pe care le aveți. Senzația va fi că nu va mai ajunge timpul.

Trigonul Mercur-Jupiter de la finalul săptămânii o să vă ajute să comprimați toate cele pe care le aveți într-un mod încât să va ocupați și de cele personale, nu doar de cele profesionale sau de chestiunile administrative.

Relația cu copiii poate să fie mai complicată, așa că aș avea grijă zilele astea să nu mă supăr pe ei, mai ales dacă sunt mici. Ceea ce ei zic, ceea ce fac reprezintă de fapt o oglindă a comportamentului nostru față de ei.

Pentru cei care au multe nebunii în zona amoroasă, distrați-vă, bucurați-vă de viață, dar nu vă grăbiți!", a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel