EXCLUSIV  Săptămână neplăcută pentru această zodie. Daniela Simulescu: Sunteți într-un moment decisiv, trebuie să renunțați la ceva / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 21-27 august.

„Este o nouă săptămână și ultima săptămână întreagă din luna august. Este o săptămână plină de evenimente și aglomerată, pentru că intrăm în sezonul Fecioarei.

Venus este retrogradă și urmează să retrogradeze și Mercur. Configurația astrologică este împărțită: o parte vrea să muncim și o parte vrea să ne distrăm. De asemenea, o parte vrea să iubim și o parte vrea să fim mai pragmatici.

Pe 22 august Venus retrogradă face careu cu Jupiter. Este o exagerare pe plan afectiv, exagerare pe plan financiar, aruncăm cu banii în stânga și în dreapta pentru a ascunde un gol. De asemenea, intrăm într-o relație pentru a fi într-o relație, doar pentru a simți că nu ești singur. Cei care au o relație recent începută trebuie să știe toate lumea. Uităm că este Venus retrogradă și nu este bine.

Tot pe 22 august avem opoziție între Marte și Neptun. Nu este de bine. Poate să aducă multe deziluzii.

Pe 23 august Mercur își începe retrogradarea în Fecioară, care va dura până pe 15 septembrie. Tot pe 23 august și Soarele intră în Fecioară. Pentru o perioadă vom avea Soare, Mercur și Marte.

Pe 24 august găsiți putere interioară de a o lua de la capăt și de a merge mai departe.

Spre sfârșitul săptămânii, pe 26 august, Soarele face opoziția cu Saturn. Nu este de bine. Dacă sunteți în vacanță, atunci este minunat, dar dacă nu sunteți în vacanță și trebuie să munciți, atunci nu este o zi bună.

Pe 27 august Marte, planeta acțiunii, iese din Fecioară și intră în Balanță”, spune Daniela Simulescu.

Balanță/Ascendent în Balanță

„Începe o perioadă de retragere pentru voi. Nu reușiți deloc să puneți punctul pe i. Aș putea spune că zilele următoare sunt tare neplăcute. Cel puțin din punct de vedere teoretic, zilele următoare sunt presante pentru voi.

Trebuie să renunțați la ceva, voi știți la ce. Sunteți într-un moment decisiv. Acest cuvânt 'decisiv' este important pentru voi. Cel puțin din punct de vedere teoretic trebuie să renunțați la ceva, trebuie să abandonați o luptă.

La sfârșitul săptămânii, Marte va intra în semnul vostru și o va sprijini pe Venus foarte mult, dar și pe voi, pentru că Venus este guvernatoarea voastră. Aveți tupeu, curaj, încredere și furie. Furie veți avea și săptămâna viitoare, dar nu știți, nu găsiți supapa necesară să o transformați în ceva. Dar când Marte va intra în semnul vostru, atunci veți reuși.

Dar până acolo, aveți grijă la sănătate, la somn, la odihnă, la oamenii pe care îi considerați dușmani și la invidie. Să nu credeți că toată lumea vă invidiază, pentru că asta înseamnă că și voi invidiați oamenii. Trebuie să aveți grijă la aceste lucruri. Scăpați de toate negativitatea din jur. Când Marte va intra în semnul vostru, dacă nu scăpați de ea, o va transforma într-o armă.

Saturn este în casa a VI-a a serviciului, Jupiter este în casa a VIII-a a resurselor. La serviciu lucrurile merg greu, se întâmplă ușor, sunt multe frustrări. Totul depinde de atitudine”, precizează Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel