EXCLUSIV  Sara Turetta, invitata săptămânii la DC Anima. Luptă continuă pentru drepturile animalelor

DC Anima revine duminică cu o nouă ediție: invitată este Sara Turetta, o luptătoare pentru drepturile animalelor. 

Tudor-Tim Ionescu vă așteaptă la DC Anima, emisiunea dedicată iubitorilor de animale de pe DC News, DC News TV și Parintisipitici.ro. 

Emisiunea cu Sara Turetta va fi difuzată duminică, 6 octombrie, de la ora 13.00 - pe Facebook și YouTube.

În anul 2001, Sara Turreta a pășit pentru prima dată pe pământ românesc, într-un moment când România era în atenția presei internaționale din cauza acțiunilor brutale împotriva câinilor fără stăpân din București. Mânată de dorința de a salva animalele condamnate la moarte, ea a adus cu ea medicamente, sperând să facă o diferență. Imaginea pe care a găsit-o la sosire a fost copleșitoare: câini suferind, abandonați pe străzi, dar și oameni bătrâni, săraci, stând în fața farmaciilor, cerșind ajutor pentru medicamente. Această primă experiență a marcat-o profund.

Din această motivație și dorință de a aduce o schimbare reală, Sara a pus bazele asociației „Save the Dogs” în România. Încă de la început, ea a știut că vrea mai mult decât un simplu adăpost. Visa la un loc unde animalele nu doar că ar fi salvate, dar unde ar putea să trăiască fericite, să aibă spațiu să alerge și să se bucure de viață – un adevărat „rai” pentru ele. Acest vis a început să prindă contur în 2010, când a demarat construcția unui adăpost special, pe care l-a numit „Urme de bucurie”, un nume ce reflectă exact esența locului: un spațiu dedicat bucuriei și speranței pentru animalele fără stăpân.

Emisiunea poate fi vizionată aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel