Sărățele de casă. Rețeta românească rapidă și gustoasă!

Sărățele de casă reprezintă gustarea ideală, mai ales în această perioadă. Sunt delicioase și țin de foame. Iată cum se prepară.

Publicitate

Ingrediente

2 ouă
1 1/2 cană untură
puţină drojdie
1 lingură sare
1 cană sifon
1 felie brânză
făină cât cuprinde

Cum se prepară

Se amestecă toate ingredientele, se frământă alutaul, se întinde o foaie, se ung cu ou, se taie la dimensiunile potrivite, se pun în tavă şi se presară pe deasupra mac sau chimen. Se dau la cuptor.

Vezi și: Fursecuri de casă. Rețeta veche din caietul bunicii. Sunt extrem de delicioase!

Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel