Saratov, este numele navei distruse de ucraineni în portul Berdiansk. Ce se afla la bordul acesteia

Saratov, bombardată de ucraineni
Saratov, bombardată de ucraineni

Navă de desant distrusă, joi,  în portul Berdiansk, (regiunea Zaporijie), ocupat de trupele ruse, se numea Saratov și nu Orsk, așa cum s-a crezut inițial.

Navă de debarcare rusă distrusă de forțele ucrainene într-un atac major ce a avut loc joi dimineața ar fi fost nava Saratov și nu Orsk, așa cum s-a raportat anterior, scrie Guardian.

"În locul navei inamice de debarcare Orsk, a fost distrusă marea navă inamică de debarcare Saratov și alte două nave de debarcare mari - Novocherkask și Caesar Kunikov au fost avariate. În nava Saratov distrusă se aflau 20 de tancuri, 45 de transportoare blindate de trupe și 400 de persoane", potrivit ucrainenilor.

Nava conținea arme și provizii pentru a fi debarcate in Berdiansk, cu scopul de a ajuta forțele care luptă în Mariupol.

Portul Berdiansk, pe care Rusia l-a capturat la sfârșitul lunii februarie, a oferit Moscovei o modalitate de a aduce întăriri și provizii mai aproape de zonele critice de luptă din Mariupol și pe frontul de est al Ucrainei.

Vezi și: Un apropiat al lui Viktor Orbán spune că Ungaria trebuie să fie pregătită „să primească Transcarpatia pe cale pașnică“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel