Acest truc este foarte eficient, iar rezultatul va fi absolut impresionant. Este recomandat de un bucătar din SUA.
"Sărează bine puiul pe dinăuntru şi pe dinafară, cu o oră înainte să te apuci să-l găteşti. Apoi, şterge-l cu un prosop. Va ieşi crocant la suprafaţă şi suculent pe dinăuntru", spune chef David Myers din SUA, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.
Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).
Pentru a oferi cărnii o textură mai fină și mai pufoasă, amestecați-o cu măr ras. Pentru 600 g de carne veți avea nevoie de un singur măr.
Pune condimentele sub pielea de pe carnea de pui, când o gătești. Trucul este senzațional
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu