„Șarpele rămâne șarpe“ / Erdoğan, criticat aspru de ambasadorul Israelului la ONU

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a fost aspru criticat de ambasadorul israelian la ONU.

Ambasadorul israelian la ONU, Gilad Erdan, l-a numit pe președintele turc Tayyip Erdoğan „șarpe” și l-a acuzat că „rămâne un antisemit”, scrie India Today.

„Șarpele rămâne șarpe”, a spus ambasadorul Israelului la ONU cu privire la observațiile lui Erdoğan cu privire la Gaza

„Vom spune lumii întregi că Israelul este un criminal de război. Ne pregătim pentru asta. Vom declara Israelul criminal de război”, a precizat astăzi Netanyahu.

CITEȘTE ȘI       -      Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România, după derapajul lui Erdogan: Atatürk se răsucește în mormânt. Milioane de turci sunt rușinați

„Israelul comite în mod deschis crime de război de 22 de zile, dar liderii occidentali nici măcar nu pot cere Israelului o încetare a focului, cu atât mai puțin să reacționeze la aceasta”, a spus Erdoğan mulțimii din Istanbul.

Pe fondul sprijinului lui Erdoğan pentru Hamas în calitate de „luptători pentru libertate”, condamnând bombardamentul Israelului asupra Fâșiei Gaza, Israelul a decis să-și recheme diplomații din Turcia.

Eli Cohen, ministrul Afacerilor Externe al Israelului, a transmis, de asemenea, un mesaj pe X:

„Având în vedere declarațiile grave venite din Turcia, am ordonat întoarcerea reprezentanților diplomatici de acolo pentru a efectua o reevaluare a relațiilor dintre Israel și Turcia”, a scris el.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Erdogan folosește „tactica Ceaușescu”. Vâlcu remarcă o asemănare izbitoare între poziționarea lui Erdogan în Israel și România dinainte de 1989

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel