Şase copii rămaşi orfani după ce părinţii lor au sfârșit într-un accident pe calea ferată

foto: Freepik
foto: Freepik

Acum, copiii primesc consiliere psihologică de specialitate.

Trei persoane, dintre care două soţ şi soţie, au murit şi una a fost grav rănită după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un marfar, luni, la intersecţia secţiei 702 Făurei - Buzău cu drumul judeţean DJ204 D, în localitatea Ţinteşti.

"Accidentul s-a soldat cu decesul a 3 pasageri din autoturism, 2 bărbaţi în vârstă de 42 şi 65 de ani şi o femeie de 36 de ani, toţi din Vadu Paşii, şi rănirea şoferului autoturismului, un bărbat de 52 de ani, de asemenea din Vadu Paşii, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a informat, în momentul producerii accidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, potrivit Agerpres.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Buzău va oferi consiliere psihologică pentru cei șase copii care au rămas orfani în urma tragicului accident de circulație în care și-au pierdut părinții. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată și a avut ca rezultat decesul a trei persoane, două dintre acestea fiind soț și soție.

Copiii rămași fără părinți se află acum în grija rudelor și vor beneficia de evaluare și consiliere psihologică pentru a-i ajuta să depășească drama pierderii părinților. DGASPC Buzău lucrează în colaborare cu autoritățile locale pentru a asigura că copiii primesc sprijinul necesar și că sunt monitorizați adecvat.

De asemenea, se va stabili un reprezentant legal al copiilor prin intermediul instanței de judecată. Aceste măsuri sunt menite să ofere suport și îngrijire adecvată copiilor afectați de această tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel