Scandal după Gloria Buzău - Oţelul Galaţi. Aurel Braşoveanu spune că nu l-a ameninţat pe Dorinel Munteanu, după ce i-a strigat "Vrei să-ţi arăt că nu mai intri în Galaţi?"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gloria Buzău a învins-o pe Oţelul Galaţi în penultima etapă din playoff-ul ligii secunde de fotbal, iar la final spiritele s-au încins. După fluierul final, s-a trecut la înjurături şi ameninţări. 

 

Principalii protagonişti ai scandalului au fost Dorinel Munteanu, antrenorul gălăţenilor, şi Aurel Braşoveanu, ofiţerul de presă al celor de la Gloria Buzău. 

Aurel Brașoveanu: Băi, papagalule, taci din gură. Când am plecat cu jucători direct în operație, cum a fost?

Dorinel Munteanu: Ai zilele numărate. 

Aurel Brașoveanu: Nu e problema ta unde am eu zilele numărate.

Dorinel Munteanu: Băi, țigane!

Aurel Brașoveanu: Tu ești țigan, băi, papagalule. Dă-i drumul de aici. Vezi că după meciul de la Oțelul m-ai înjurat.

Dorinel Munteanu: Ne vedem la Galați!

Aurel Brașoveanu: Da, ne vedem la Galați! Vrei să-ți arăt că nu mai intri în Galați dacă ești șmecher? Hai să-ți arăt. Eu prost că nu v-am făcut dosar, să văd unde erați acum. 

Înainte de episodul de mai sus, Dorinel Munteanu a fost la un pas de bătaie şi cu Adrian Mihalcea, antrenorul celor de la Gloria Buzău, după ce antrenorul gălăţenilor l-ar fi înjurat pe fostul jucător al lui Dinamo. 

În minutul 78, Dorinel Munteanu i-a spus lui Adrian Mihalcea să îmbrace tricoul lui Dinamo. „Ia tricoul lui Dinamo pe tine”, i-a strigat Dorinel lui Mihalcea.

Adrian Mihalcea a primit cartonaşul roşu, a fost la un pas de bătaie cu jucătorii Oţelului, după care a fost înjurat de Dorinel Munteanu în drumul spre vestiare, scrie AntenaSport.

După meci, Aurel Braşoveanu a lansat acuzaţii grave la adresa gălăţenilor, despre care a spus chiar că au cumpărat arbitri. 

"Domnul Brașoveanu a spus niște lucruri foarte grave. Vreau să probeze acuzațiile. Nu e prima dată când domnul Brașoveanu face astfel de declarații. Îmi aduc aminte că a fost sancționat pentru declarații de acest gen. Am făcut o sesizare împotriva domnului Brașoveanu, la Federație.

Otelul nu s-a ocupat de nicio șmecherie cu arbitrii. Nu înțeleg de ce era nervos, în condițiile în care echipa lui a câștigat? N-am înțeles, mi-a zis că nu mai pot să intru în Galați! Cine este el să spună asta? Acum, Galațiul e casa mea", a spus Dorinel Munteanu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Aurel Braşoveanu spune că Dorinel a început totul 

”Oamenii au înțeles că eu sunt cel rău, că l-am amenințat eu pe Dorinel. A fost un răspuns la amenințarea lui directă. El mi-a spus că am zile numărate și că văd eu când ajung la Galați, iar eu l-am întrebat dacă e chiar atât de șmecher.

Nu este prima dată când Dorinel se leagă de mine. Și la Galați m-a înjurat, dar atunci ardea cămașa pe mine și căutam o salvare pentru a duce un jucător la spital. Deci să fie clar, nu eu l-am amenințiat și nu eu am început disputa verbală, discuția fiind și una neoficială.

Cei de la clubul Oțelul nu au fost implicați și nici cei de la FC Buzău. A fost o discuție privată, se încheiaseră toate procedurile și urmau să se suie în autocar. Nu a fost ceva public, două persoane au fost implicate într-o anumită discuție mai aprinsă și doar atât, iar mai apoi cineva a filmat și a făcut un întreg tam-tam”, a spus Auraș Brașoveanu pentru sptfm.ro.

Cum vede Dorinel Munteanu meciul cu Unirea Dej, decisiv pentru promovare 

"Este foarte mult stres, foarte multă agitație, lucruri care n-au treabă cu fotbalul. Sunt foarte încrezător, echipa mea nu și-a pierdut suflul sau atitudinea. În ultimul joc, diferența a făcut-o arbitrajul. Am spus de la începutul play-off-ului că lucrurile de culise vor face diferența.

Echipa Dejului e foarte bine organizată, dar nu știu pentru ce joacă. Dreptul de promovare sau de baraj nu-l are. Nu știu ce jocuri sunt în spatele acestei echipe, dar e cert că va fi un meci foarte greu.

Dacă am avea un om imparțial care ar fi pentru fotbal, ar fi în favoarea noastră. Faza premergătoare golului, cele două penalty-uri, maniera de arbitraj. Când sunt 3-4 faze, mai discutăm de corectitudinea arbitrajului?  Tot timpul am cerut arbitraje corecte!

Nu pot să fiu un sfânt pe bancă atunci când văd că mă fură arbitrul sau e contra mea", a spus Dorinel Munteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel