Scandal gunoaie Sectorul 1. Firma de salubrizare din Sectorul 1, INTERVENŢIE. "E singura soluţie"

Sorin Velicu, purtător de cuvânt al firmei care asigură salubrizarea din Sectorul 1, a explicat care este singura soluţie pentru ca societatea să îşi reia activitatea. 

"Singura soluţie de urgenţă este o plată parţială către Romprest. Suntem dispuşi la orice negociere pentru eşalonarea plăţilor. Avem nevoie de această plată pentru a asigura continuitatea serviciilor. Datoriile se ridică la 95 de milioane de lei la această oră. Precizăm că nu am oprit salubrizarea stradală sau salubrizarea de la agenţii economici. Nu am mai fost plătiţi din luna iulie. Am oprit doar această colectare.

Cât timp cetăţenii vor scoate gunoiul în locurile stabilite, în zilele stabilite, deşeurile vor fi colectate", a declarat Sorin Velicu la Antena 3. 

Alertă pentru locuitorii sectorului 1

"În data de 16 noiembrie, întreg staff-ul conducerii Romprest, a fost la o întâlnire de 4 ore la sediul primăriei. Întâlnire despre care, de fapt, am aflat în şedinţa de Consiliu că  nu a avut loc. Noi ne-am dus cu ideea unei eşalonări la plată, înţelegem greutăţile prin care trece toată lumea. Nu putem asigura tot lanţul depozitării. Începând cu 1 ianuarie, e posibil să nu mai avem unde să ducem gunoiul", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel