Scandal în Camera Deputaților și ploaie de bani falși cu... fețele lui Cîțu și Voiculescu. Moșteanu, replici tăioase pentru Ciolacu. Simonis, amenințări din partea lui Simion la adresa mamei sale

A fost din nou scandal în ședința de plen a Camerei Deputaților.

"Aţi făcut bani din nefericirea oamenilor"

"În lumina ultimelor evenimente, aş vrea să vă spun următorul lucru: numai ultimele jigodii fac bani vânzând batiste când poporul plânge, iar voi asta aţi făcut. Aţi făcut bani din nefericirea oamenilor, hoților! Penalii de la USR!", a spus Radu Cristescu, într-o intervenție.

Apoi, social-democratul a aruncat cu mai multe bancnote false pe care apăreau chipurile lui Vlad Voiculescu și Florin Cîțu.

Vezi și: Klaus Iohannis a semnat ridicarea imunității lui Vlad Voiculescu și Ioanei Mihăilă

"Marcele, eşti mort de foame după bani"

Mai târziu, Ionuț Moșteanu a avut mai multe replici acide la adresa lui Marcel Ciolacu privind proiectul de lege pentru interzicerea făinii de greier în produsele tradiționale românești

"Vorbim de un proiect al lui Marcel Ciolacu pe care anul trecut îl prinsese grija că-i fură AUR procentele şi a descoperit duşmanul, anul trecut, înainte de Paşte: făina de greieri. A depus acest proiect care, în realitate, îl ajută doar pe el să se bată cu Simion şi să îl potenţeze pe Simion şi pe cei de la AUR, un proiect absolut inutil - etichetarea putea fi rezolvată prin legislaţie secundară -, un proiect care vorbeşte de produse tradiţionale, însă acelaşi Marcel Ciolacu pe care îl găsise, acum un an, grijă faţă de produsele tradiţionale a majorat TV A-ul pentru distribuţia produselor tradiţionale, acum.

Se va plăti mai mult pentru produsele tradiţionale, Marcele, pentru că tu eşti mort de foame după bani. Acelaşi Marcel Ciolacu care ar putea să ajute 2 milioane de români. Sunt 2 milioane de români care au diabet. Este o epidemie de diabet - diabet care pleacă de la educaţie proastă, alimentaţie proastă, de la lipsa de mişcare. Marcel Ciolacu ar putea să facă nişte programe de prevenţie, ar putea să aibă grijă de oamenii ăia care nu au ce mânca. De-aia nu se hrănesc bine", a spus Ionuţ Moșteanu.

"Îl rog pe domnul preşedinte de şedinţă să potolească "maimuţa lui Ciolacu", a mai spus acesta, după ce social-democratul Radu-Mihai Cristescu a reacționat zgomotos, în sala de plen.

Simonis, amenințări la adresa mamei sale din partea lui George Simion

"Nu am niciun fel de satisfacţie atunci când se proferează injurii la tribuna Parlamentului, oriunde ar fi. Vreau să înţelegeţi că atât colegii mei, cât şi colegii de la celelalte grupuri parlamentare ar trebui să avem un limbaj adecvat acestei săli. La începutul şedinţei, un domn deputat rusofil aşa, căruia nu merită să îi pronunţ numele, a venit şi mi-a spus :"Am să o violez pe mă-ta." Așa mi-a spus acest individ, la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate că prestaţia mea după acest moment nu este cea pe care aţi fi așteptat-o. Nu am vrut să vin chiar dacă citez un astfel de personaj abject, nu am vrut să repet ceea ce a spus acest individ. Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem. Nu pot sancționa un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta, nu ai ce să îi faci. Singurii care pot să îl sancţioneze se afla la Moscova", a spus Alfred Simonis.

AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

După momentul prezentat de Alfred Simonis, referitor la amenințarea pe care George Simion i-ar fi transmis-o, AUR a reacționat.

"Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îi solicită președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției", a transmis AUR, ulterior.

"Și-a permis ca, în cel mai grotesc mod, să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. (...) Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, a ales să mintă în fața presei sperând că adevărul nu va ieși la suprafață", se mai arată în comunicatul transmis.

Potrivit AUR, primul care ar fi jignit ar fi fost Alfred Simonis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel