Scandal în lumea muzicală. Lizzo, acuzată de fostele dansatoare de hărţuire şi discriminare

foto: Facebook, Lizzo
foto: Facebook, Lizzo

Lizzo şi-ar fi hărţuit şi agresat trei dintre dansatoare.

Cântăreaţa americană Lizzo a fost dată în judecată de trei dintre fostele ei dansatoare pentru "hărţuire", "discriminare" şi "agresiune", transmite Agerpres.

Reclamantele Arianna Davis, Crystal Williams şi Noelle Rodriguez au acuzat-o pe cântăreaţa americană de acte de "hărţuire sexuală, religioasă şi rasială, discriminare legată de dizabilităţi, agresiune şi sechestrare, printre altele", au declarat avocaţii lor într-un comunicat.

Arianna Davis şi Crystal Williams "au fost în cele din urmă concediate, în timp ce Noelle Rodriguez şi-a dat demisia din cauza acestui comportament deranjant", se mai arată în comunicat.

Procesul a fost intentat în Los Angeles, California, împotriva cântăreţei Lizzo şi a altor persoane.

Acuzaţiile includ interacţiuni cu alte persoane pe care dansatoarele spun că au fost forţate de Lizzo să le aibă în timpul unui spectacol în cartierul roşu din Amsterdam, potrivit plângerii.

Lidera dansatoarelor artistei, Shirlene Quigley, este acuzată că a făcut frecvent comentarii de natură sexuală şi că a încercat să-şi răspândească credinţa creştină, în special în ceea ce priveşte sexul înainte de căsătorie, "în pofida protestelor".

Dansatoarele susţin că a existat, de asemenea, o dispută de lungă durată cu privire la salariul lor.

Reprezentanţii popstarului american nu au răspuns imediat la o solicitare AFP de a comenta.

Cine este Lizzo

Lizzo este o cântăreață, rapperiță și compozitoare americană, cunoscută pentru abilitățile sale vocale puternice, carisma scenică și mesajele sale de acceptare de sine și de încredere în corpul propriu. Numele său real este Melissa Viviane Jefferson, iar alegerea numele de scenă "Lizzo" este o derivare a numelui ei de familie, "Jefferson".

S-a născut pe 27 aprilie 1988 în Detroit, Michigan, SUA. În adolescență, s-a mutat împreună cu familia în Houston, Texas. Cariera muzicală a început-o ca flautistă, dar ulterior și-a descoperit pasiunea pentru cântat și a început să scrie și să interpreteze propriile piese.

Lizzo și-a lansat primul album de studio, "Lizzobangers", în 2013, dar a câștigat popularitate la nivel internațional odată cu lansarea celui de-al treilea album, "Cuz I Love You", în 2019. Albumul conține hiturile "Truth Hurts" și "Good as Hell" care s-au vândut peste aşteptări în întreaga lume şi au devenit hituri.

Muzica și stilul său muzical sunt o combinație de hip-hop, R&B, funk și pop, iar mesajele din piesele sale se concentrează adesea pe teme de încredere în sine, acceptare de sine, iubire proprie și lupta împotriva standardelor de frumusețe nerealiste.

Lizzo este apreciată și pentru activismul său social și pentru susținerea mișcării body-positive, promovând acceptarea de sine și diversitatea corpului. Personalitatea sa puternică și autentică a inspirat mulți oameni din întreaga lume și a transformat-o într-una dintre cele mai influente și apreciate artiste din industria muzicală actuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel