Scandal în Parlament. Deputaţii se ceartă pe reluarea votului pe Legea pensiilor

Deputaţii au luat  o pauză de consultări, după ce preşedintele Camerei a supus la vot sistarea discuţiilor pe tema reluării votului la Legea pensiilor, iar mai mulţi deputaţi ai opoziţiei s-au dus la prezidiu spunându-i răspicat Robertei Anastase "Nu este Parlamentul dumneavoastră!".

După o serie de discursuri susţinute de la tribună, în care parlamentarii opoziţiei i-au adus o serie de acuzaţii preşedintelui Camerei Deputaţilor, şi au existat şi o serie de schimburi de replici între putere şi opoziţie, Anastase a supus la vot sistarea discuţiilor pe tema reluării votului la Legea pensiilor. În timp ce parlamentarii opoziţiei protestau în sală, Anastase a anunţat că 127 de deputaţi s-au pronunţat, prin vot electronic, pentru sistarea discuţiilor, astfel că plenul a decis oprirea acestei dezbateri.

Mai mulţi deputaţi ai opoziţiei s-au dus la prezidiu, certându-se cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, unii dintre aceştia spunându-i pe ton ridicat: "Nu este Parlamentul dumneavoastră!".

La un moment dat, Anastase a cerut chiar intervenţia chestorilor pentru calmarea unuia dintre deputaţii opoziţiei. În cele din urmă, liderul grupului PSD, Mircea Duşa, a cerut, de la tribună, o pauză de consultări, acordată de către preşedintele Camerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel