Scandal între vecini. Un clujean a amenajat pe casa scării loc de fumat pentru clienții salonului său de frizerie

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Tensiuni între vecinii unui bloc din Cluj!

În inima aglomerată a cartierului Mănăștur din Cluj-Napoca o dispută aprinsă a izbucnit între vecini. Totul a început de la un salon de frizerie amenajat într-un bloc situat pe strada Bucium. Plângerile locatarilor se înmulțesc de la o zi la alta. O vecină indignată a făcut recent o sesizare, afirmând că spațiul din fața salonului a fost transformat într-un "loc de așteptare și fumat", tulburând liniștea și confortul celor din jur, scrie știridecluj.ro.

„Pe strada Bucium funcționează de ani de zile un salon de frizerie. Nu știu în ce măsură are aviz de funcționare el, fiind situat la etajul 3. Mai mult de atât, a amenajat pe casa scării loc de așteptare și de fumat, ceea ce ne deranjează pe noi ca și vecini.  Pe lângă gălăgia care se face și diferite persoane care urcă mereu mai fac și mizerie și mereu fum de țigară. Nu cred că este chiar atât de legal și normal să fumeze în casa scării, să deranjeze toți vecinii”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Părerile sunt împărțite

Vecina care a făcut sesizarea a subliniat că spațiul comun al blocului, destinat inițial pentru circulație și acces, a fost acum ocupat de clienți care așteaptă și fumează, creând astfel disconfort și probleme de igienă. "Este inacceptabil să vedem acest spațiu destinat tuturor locatarilor folosit exclusiv de clienții salonului de frizerie", a declarat vecina nemulțumită. "Fumul de țigară inundă casa scării, iar liniștea noastră este deranjată de zgomotul și aglomerația acestor persoane. Nu putem tolera o astfel de încălcare a spațiului nostru comun."

În replică, proprietarii salonului de frizerie au respins acuzațiile, susținând că au luat toate măsurile necesare pentru a menține ordinea și curățenia în jurul salonului. "Ne pare rău că unii locatari se simt deranjați, dar am făcut eforturi constante pentru a menține ordinea și igiena în jurul salonului nostru", au explicat proprietarii. "Am instalat coșuri de gunoi și am încurajat clienții să respecte regulile de conduită în spațiul comun. Suntem deschiși la dialog și suntem dispuși să găsim soluții care să satisfacă toate părțile implicate."

Comunitatea din blocul de pe strada Bucium caută acum o rezolvare pe cale amiabilă care să fie în avantajul tuturor părților implicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel