Scandal la primăria Crevedia. Primarul, depășit de situație, stă și se uită pe telefon / Localnicii cer despăgubiri

Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Un scandal a izbucnit, luni după-amiază, la Primăria din Crevedia.

Luni după-amiază, la primăria din Crevedia, județul Dâmbovița, a izbucnit un scandal între locuitorii afectați de explozii și avocații firmei care deținea stația GPL din localitate.

Primarul din Crevedia, Florin Petre, prezent în sală, s-a dovedit depășit de situație și a refuzat să discute cu presa. Acesta a asistat pasiv la scandalul dintre locuitori și reprezentanții firmei care deținea stația GPL.

Edilul a fost surprins când stătea și se uita pe telefon, în timp ce locuitorii afectați de explozii cereau despăgubiri avocaților firmei și explicații din partea autorităților publice locale.

CITEȘTE ȘI       -      Primarul din Crevedia le-a trântit ușa-n față jurnaliștilor

Mai multe explozii la o stație GPL au afectat localitatea Crevedia în seara zilei de 26 august 2023. În urma deflagrației, 4 persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci au fost rănite.

În cadrul unei emisiuni televizate din zilele de după explozie, primarul din Crevedia a refuzat să recunoască faptul că el însuși a spus că știa de situația de la stația GPL, iar după ce a fost confruntat cu dovada pur și simplu nu a mai vrut să intre în direct.

CITEȘTE ȘI       -      Primarul de la Crevedia, supărat că a zis adevărul: Nu mi-am dat seama că sunt înregistrat când m-au sunat reporterii. Se profită de starea mea psihică și fizică / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel