Scandal Puya-Marijuana. Dana Coteanu spune că a fost țepuită la bani de "La Familia". Care este adevărul

captură video
captură video

Se vor împăca până la urmă cei trei de dragul vremurilor bune când ridicau România în picioare pe versuri de hiphop?

Dana Marijuana, ”cea mai fidelă fată”, nu a avut o carieră muzicală îndelungată, însă a avut o perioadă de glorie, la începutul anilor '90, alături de băieții din Sălăjan, trupa La Familia formată din Șișu și Puya. Colaborarea cu La Familia a încetat acum mai bine de 18 ani, însă în câteva din aparițiile la tv, Dana face ce face și reînvie "mortul" atunci când povestește despre cum ar fi ieșit în pierdere, la bani, cât timp a concertat cu băieții.

De curând, artista a povestit într-un interviu că nu a fost plătită pentru drepturile de autor pe partea ei de versuri din melodia Tupeu de borfaș și spune că Puya ar fi luat-o la rost și chiar i-ar fi spus, în trecut, că fără "La Familia" ar fi fost un nimeni și n-ar fi reușit să facă nimic.

"Eu credeam că nu iau niciun ban pentru mine. După un anumit timp vine un domn la mine și-mi spune - Dana, tu știi că La Familia iau bani separat pentru tine, pentru Marijuana? M-am dus la Puya și i-am zis - Dragoș, nu vreau 250-300 de dolari cât luați pentru mine, vreau 50 de dolari, vă rog, să am și eu bani de buzunar să nu mă mai cert cu părinții acasă. Au vorbit ei doi... vine Puya: Auzi, tu fără noi ești un nimeni și un nimic și n-o să faci nimic niciodată!" - a spus Dana Coteanu în emisiunea lui Dorin Galben.

Confesiunea artistei dar și explicația detaliată a lui Puya și Șișu legat de cele întâmplate, aici:

                                                   

La final, Puya i-a propus Danei Coteanu să li se alăture la următorul concert și să urce pe scenă alături de ei, să cânte împreună piesa Tupeu de borfaș și să lase trecutul în spate de dragul copiilor lor dar și al prieteniei care îi leagă de atâția ani. Ceea ce s-a și întâmplat, judecând după ultimele secvențe din clipul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel