Scandal total în Primăria Cluj. Doi activiști au intrat peste Emil Boc chiar în biroul său: Ia, uite, cum fuge - Video

Captură video Maria Saioc Facebook
Captură video Maria Saioc Facebook

Doi activiști, care filmează în primăriile din țară, au intrat și în biroul lui Emil Boc, din Primăria Cluj-Napoca.

Este vorba despre Maria și Marian Saioc, din Constanța, care au venit la Cluj pentru a-i pune câteva întrebări lui Emil Boc despre criza gunoaielor din Cluj și despre alte probleme cu care se confruntă orașul de pe Someș.

Filmarea începe cu primarul Emil Boc în timp ce îl dădea afară din birou pe Marian Saioc. Când activistul l-a anunțat că este filmat, Emil Boc i-a spus 'Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!'. Apoi, a zis că 'fără permisiunea mea nu aveți voie să filmați!'. Activistul i-a replicat că este persoană publică și că dacă voia să nu fie filmat, trebuia să stea acasă. Cei doi i-au mai zis primarului că ei nu fac politică.

'Vă dați seama câtă manipulare promovează acești oameni, care vin din Constanța și spun că îi deranjează mirosul. Nu vă e rușină, măi manipulatorilor! Sunteți plătiți. Sunteți caraghioși, nu vă e rușine. Băi, când vă văd cât de manipulatori, nu vedeți cum sunteți. Nu vă atingeți de ei, lăsați-i să stea în birou cât doresc ei', a atacat Emil Boc. 

'Nu vă e rușine dvs.! Unde e Aquaparkul pe care l-ați promis din anul 2014?”, a contraatacat Maria Saioc activista prezentă în biroul primarului Emil Boc. 

'Clujenii ne-au chemat. I-ați prostit pe clujeni să vă voteze pentru acel aquapark...Ia uite, Boc fuge', au zis activiștii.

'La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?', a spus Maria Saioc, în comentariul care a însoțit clipul postat pe Facebook.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel