Scandalagiii din Costinești, puși din nou pe ceartă la ieșirea de la Poliție / „Când te prind, te bat!“ / video viral

Foto: Captură EUROPOL
Foto: Captură EUROPOL

Cei patru scandalagii de la Costinești au dat dovadă, din nou, de comportament agresiv atunci când au ieșit din arest.

Scandalagiii de pe plaja din Costinești au ieșit din arest și au fost puși sub control judiciar. Totuși, în momentul în care au ieșit din secția de Poliție, aceștia au început să aibă un comportament agresiv față de cei care filmau.

„Când te prind, te bat”, a spus unul dintre ei către un bărbat care filma.

Sindicatul EUROPOL a postat pe Facebook filmarea cu aceștia, unde se observă clar cum bărbații încep să-i înjure pe cei care filmează. 

CITEȘTE ȘI       -      Jandarmul care i-a pus la punct pe bărbații recalcitranți de la Costinești a devenit viral și este propus la avansare / Video

„Să dea Dumnezeu ce-am pățit noi, să pățești și tu!”, a spus un altul.

„Pentru toți cei care au susținut că “tinerii frumoși și liberi” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor/jandarmilor, așa este!

Uitați și voi ce atitudine de oameni cumsecade au, de oameni educați în morala creștină. Și uitați ce mesaje frumoase transmit, chiar și gesturi de bine pentru fanii lor.

E clar și evident că au fost ridicați și conduși la sediul poliției abuziv, când ei nu au făcut altceva decât să împartă pumni, picioare, amenințări și injurii turiștilor de fața cărora nu le-a plăcut“, au scris cei de la Sindicatul EUROPOL pe Facebook.

CITEȘTE ȘI       -       Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care a intervenit la Costineşti, pe plajă. "Le-a arătat diferenţa dintre luptător şi bătăuş"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel