EXCLUSIV  ”Ancheta la azilele groazei, semnalul de început a ceea ce urmează să trăim”. Diana Tache: Cărțile nu sunt făcute

Diana Tache Foto: Crișan Andreescu
Diana Tache Foto: Crișan Andreescu

Jurnalista Diana Tache a spus ce ne așteaptă după scandalul azilelor groazei.

Jurnalista Diana Tache a spus ce ne așteaptă în perioada următoare pe scena politică, după demisiile generate de scandalul azilelor groazei.

"Ați văzut, săptămâna trecută DNA-ul a descins la Primăria Generală. Nu ne mai luăm acum de ce funcție au cei pe care îi iau pe acolo la întrebări, îi duc la audieri, ridică documente, vom vedea exact, mai ales că domnul Nicușor Dan îmi amintesc că mai are și pe la ANI o poveste cu un abuz în serviciu. Ca atare, nu aș ști să vă spun, eu nu cred că sunt făcute cărțile în momentul de față și cred că este începutul, au dat așa goarna cei care stabilesc în laboratoare ceea ce urmează să se întâmple în următorii 10 ani și încep acum acest ghid de bătălie.

Diana Tache: Acest scandal este semnalul de început a ceea urmează

Din punctul meu de vedere, acest scandal este semnalul de început a ceea urmează să trăim până când se vor termina alegerile, la sfârșitul anului viitor. Asta este părerea mea modestă, pentru că e foarte important să fac această subliniere, măcar încercăm și noi să ne antrenăm să vedem dacă putem să rezistăm. Am mai rezistat 20 de ani, 10 ani cu Băsescu, încă aproape 10 cu Klaus Iohannis, deci cred că vom fi în stare măcar să prelungim, dar să vedem", a spus Diana Tache.

VEZI ȘI: Gabriela Firea, scoasă din cursa pentru Primăria Capitalei. Chirieac şi Ciuvică, replici tari. "Să ajungeţi să vă bateţi singur în emisiune, aşa ceva e prea mult”

Ce scotea la iveală un sondaj Argument

"Noi am dat o știre acum o lună și jumătate, un sondaj realizat de noi, de Argument, în care sunt întrebări specifice despre Nicușor Dan și Gabriela Firea. În situația în care Nicușor Dan este sprijinit și de PNL, și de USR, o învingea pe doamna Firea. Dacă era sprijinit doar de USR, avea doar un punct și jumătate în urma doamnei Firea, handicap ușor de învins în campanie electorală.

Deci am argumente atunci când spun că cel mai bun contracandidat pentru domnul Nicușor Dan era doamna Firea. Acum, dacă doamna Firea își menține hotărârea, eu sper să renunțe la ea și să vină în continuare candidat la Primăria Generală , Nicușor Dan avea al doilea mandat, am văzut că a început să se ocupe repararea rețelei de termoficare, a echilibrat bugetar primăria. Era ticsită de datorii", a spus Bogdan Chireac.

Citește și: EXCLUSIV  Sondaj ARGUMENT despre șansele Gabrielei Firea: Scenariul care o dădea la 44%

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel