Scandalul Diana-Silvestru Șoșoacă, la 12 ani după ”divorțul” Oanei de Viorel Lis. Avocatul Bărbuceanu: Mi se pare o mișcare de marketing

foto Facebook
foto Facebook

Bogdan Bărbuceanu a fost avocatul care a întocmit, pentru Oana Lis, cererea de divorț depusă la judecătoria sectorului 2, din București, în 2012.

Subiectul i-a readus în centrul atenției pe cei doi protagoniști de reality-show, cuplul făcând audiență în emisiunile cu subiecte mondene. Oana Lis cerea divorțul din vina exclusivă a pârâtului, iar în cazul în care instanța i-ar fi dat dreptate, ar fi urmat să primească despăgubiri consistente de la fostul primar al Capitalei.

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, își acuză public soția de violență verbală și spune că, după divorț, nu îi va permite să mai folosească numele cu care s-a afirmat în politică și cu care vrea să candideze în alegerile din acest an.

Avocatul Bărbuceanu a declarat pentru DCNews că teoretic este probabil ca Silvestru Șoșoacă să câștige, în instanță, dar nu crede că se va ajunge la proces.

”Dacă se ajunge la un divorț, iar soțul nu este de acord ca fosta soție să păstreze numele, instanța poate admite excepții doar în cazul în care mama primește custodia copilului și este în interesul minorului. Deci, senatoarea ar putea fi obligată să renunțe la folosirea numelui Șoșoacă. Oricum, un astfel de proces durează, iar până la o decizie definitivă vor trece cu siguranță toate alegerile. Dar, din ceea ce văd în spațiul public, din modul în care și-au nuanțat declarațiile, nu cred că se va ajunge la proces. Mi se pare, mai degrabă o mișcare de marketing, prin care cei doi politicieni se mențin în atenția publicului, așa cum am văzut în cazul ”divorțului” dintre Oana și Viorel Lis. Eu am redactat cererea de divorț, la solicitarea Oanei, constatând, apoi, că în afară de show-uri și declarații în presa mondenă, nu au mai efectuat niciun demers juridic. Cert este că audiența cuplului nonconformist a crescut și, probabil, onorariile pentru participarea la talk-show-uri. Ar fi straniu să se repete un astfel de scenariu și pe scena politică, nu doar în showbiz, dar și mai alarmant ar fi ca o astfel de strategie să funcționeze, să aducă voturi, să vedem că notorietatea câștigată astfel este convertită în câștiguri electorale”, a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Viorel Lis avea 54 de ani când a cunoscut-o pe Oana, pe atunci în vârstă de 19 ani. Oana era studentă și a fost trimisă în practică la primăria condusă de Lis, în perioada 1997 - 2000. Cei doi s-au căsătorit civil în 2009 și religios în 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel