EXCLUSIV  Scenariu alegeri anticipate. Tănase Stamule (PNL): Cade gardul peste noi / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tănase Stamule, decan FABIZ, ASE, și reprezentant PNL, a vorbit despre alegerile anticipate.

Tănase Stamule, decanul Facultății de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine din cadrul ASE și reprezentant PNL, a fost invitat la interviurile DC News, unde a vorbit despre posibilitatea alegerilor anticipate în România.

„De ce nu ați spus: Domn’le, ne despărțim aici, noi ne retragem din această coaliție!?“, a întrebat Bogdan Chirieac, făcând referire la măsurile fiscal bugetare adoptate de Guvernul Ciolacu și neasumate în totalitate de unii reprezentanți din PNL.

„Și care este alternativa?“, a întrebat Tănase Stamule.

„Alegeri anticipate!“, a adăugat analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI       -        EXCLUSIV  Stamule, analiza măsurilor fiscale: Agricultura este la fel de profitabilă ca IT-ul la jumătate de angajați

„Alegeri anticipate cu 1.000 de rachete care cad? Hai să fim serioși, până la europarlamentare nu se desparte nimeni de nimeni. Că ne distrăm noi, aici în țară, e una, dar dacă ne uităm puțin peste gard, cade gardul peste noi.

Oricâte probleme are această coaliție, este cât de cât funcțională. Ne certăm, dar mergem înainte“, a spus Tănase Stamule.

„Va fi o frână uriașă pentru economia României, după acest pachet fiscal“, a completat Bogdan Chirieac.

„Pachetul fiscal oricum trebuie adoptat. Suntem în situația în care a venit comisarul european și ne-a amenințat pe față că ne îngheață toate fondurile europene. Noi ne-am luat niște angajamente de reducere a deficitului și nu le respectăm“, a adăugat Tănase Stamule.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Ura românilor față de supermarketuri. Stamule (PNL) a spus de ce retailerii nu raportează profit: Păi uită-te, mă’, pe bilanț! / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel