EXCLUSIV  Scenariu: Confruntare Ciucă-Ciolacu la prezidențiale. Premierul a vorbit despre decizia din septembrie 2024 de la alegeri / video

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu a fost invitat la DC News și DC News TV unde a vorbit despre alegerile prezidențiale și cele europarlamentare. 

Întrebat dacă se va confrunta cu Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a răspuns că decizia va fi luată după data de 10 iunie, în funcție de rezultatul votului. 

„Vom avea o confruntare Ciucă-Ciolacu la prezidențiale?”, a întrebat Anca Murgoci, redactor-șef DC News. 

„Decizia o vom lua în coaliție. A anunțat și domnul președinte Nicolae Ciucă. Se va lua după data de 10 iunie, în funcție de votul românilor.

E corectă abordarea. Nu pot să-mi fac eu un plan acasă. S-au făcut planuri în sufragerie. Venea tot statul român și hotărau cine e președinte, cine e premier, cine șef la Poliție, cine e șef la SRI. S-au dus acele vremuri. Dacă erau lipsiți de inspirație, venea Orban cu fesul și trăgea din fes funcțiile guvernamentale. S-au dus acele vremuri.

Haideți să vedem voturile românilor! Categoric pe 10 vom avea o coaliție și vom decide ce vom face. Vor fi maxim două săptămâni de negocieri și vom veni cu decizia.”, a spus premierul. 

 

„Vom fi pe primul loc și vom fi detașat"

„Aveți o țintă pentru alegerile europarlamentare? Cât sperați că va obține coaliția?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Vom fi pe primul loc și vom fi detașat. Categoric avem țintele interne. Ne așteptăm la peste 40%. E adevărat că anumiți oameni, care ar fi votat PSD curat, se gândesc în acest moment, sau care ar fi votat PNL curat, dar eu mă adresez românilor care se află în această situație: altă soluție politică, în acest moment, nu există pentru România, decât această coaliție de guvernare, această alianță electorală.”, a spus premierul Marcel Ciolacu la DC News și DC News TV.  

 

Youtube video image

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Candidat unic PSD - PNL la președinția României. Ciolacu a explicat când ar fi posibil / video https://www.dcnews.ro/candidat-unic-psd-pnl-la-presedintia-romaniei-ciolacu-a-explicat-cand-ar-fi-posibil-video_954811.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel