EXCLUSIV  Scenariu fulminant: Strategie anti Crin Antonescu din PNL. Cum este împiedicat

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Val Vâlcu a lansat un scenariu inedit în aceea ce-l privește pe Crin Antonescu la alegerile europarlamentare. 

Cum este împiedicat Antonescu să revendice succesul PNL

Anunțul candidaturii lui Crin Antonescu a adus multe reacții pozitive, în contextul în care politicianul a spus de nenumărate ori că nu mai are de gând să se întoarcă în politică. În acest context, sociologul Marius Pieleanu ne-a declarat că se așteaptă la o campanie savuroasă de la Crin Antonescu, politicianul care are vorbele la el. Jurnalistul Val Vâlcu intuiește că, din contră, celelalte nume mari de pe listă au rolul de a amortiza impactul lui Crin Antonescu, pentru a nu-l lăsa să câștige simpatia electoratului și să-și asume succesul ca o revenire spectaculoasă pe scena politică. 

”E semnul că o generație de politicieni pleacă. De regulă, pe listă se puneau una - două locomotive, în rest se puneau tehnicienii, cei care au mai fost în PE și au cunoștințe, legături, proiecte. 

În ecuația actuală, e o inovație a PNL, care are două explicații: 

- au vrut să-l ascundă pe Crin Antonescu: Nu vor să-l lase pe Crin Antonescu să capitalizeze succesul PNL de la alegerile europarlamentare, să aibă came back, și se bagă toți pe listă pentru a spune că ei toți au tras lista. 

- e o pensie bună pentru politicienii aflați la vremea retragerii: Unii chiar vor să se retragă. Fie sunt în fundătură, fie au obosit de agitația politică românească, fie vor o pensie de aur. Pentru unii, e o ieșire onorabilă din scena politică.” este opinia lui Val Vâlcu despre strategia PNL pentru alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel