Scenariul cu Clotilde Armand - președintele României. Mircea Badea, ipoteză tare: Mi-ar plăcea mai mult cu alt prezidențiabil

Mircea Badea a făcut mai multe comentarii tari față de scenariul Cotilde Armand - președintele României.

Jurnalistul Val Vâlcu a scris ieri, 1 mai 2023, pe DC News, știrea „Scenariul Băsescu, în cazul Armand? Clotilde, de la primărie la președinție“, în care detaliază anumite asemănări între ceea ce i se întâmplă acum primarului Sectorului 1 și ceea ce i s-a întâmplat lui Traian Băsescu în 2004, înainte de a candida la funcția de președinte al României. 

Astfel, a fost lansată ipoteza ca și actual primar de la Sectorul 1 să aibă același parcurs precum Traian Băsescu, și anume să candideze anul viitor la funcția de președinte al României.

Mircea Badea, remarci tari

Luni seară, în cadrul emisiunii „În Gura Presei“, la Antena 3 CNN, Mircea Badea a făcut mai multe comentarii privitoare la aceste informații:

'Scenariul Băsescu, în cazul Armand? Clotilde, de la primărie la președinție'. Stimați cetățeni, iertați-mă. Nimic pe planetă nu mi-ar plăcea mai mult decât asta. Poate doar Kövesi - președinte. Kövesi - președinte mi-ar plăcea mult. Între Kövesi și Clotilde cred că mi-ar plăcea mai mult Kövesi. Nu m-am gândit de Clotilde până acum. Mamă, să candideze la președinție...senzațional ar fi! Doamne, ar fi extraordinar“, a spus Mircea Badea, după care a început să citească știrea de pe DC News.

Astăzi, PSD și PNL au depus un denunț penal pe numele primarului de la sectorul 1, Clotilde Armand pentru fals și uzurpare de funcții“, a citat Mircea Badea din DC News.

„E lovitură!“, a punctat realizatorul Antena 3 CNN.

„A făcut cam ce ar fi făcut și Băsescu pe vremea lui Năstase. De aceea se întreabă: Or mai fi și alte asemănări în viitor? Asta e ideea! Din postura de primar a făcut ce a făcut Băsescu atunci. Lui Băsescu i s-a făcut plângere penală, a candidat la președinție. Bun! Sunt cam mulți pași în viitor, dar super fază ar fi să candideze Clotilde Armand la președinție“, a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel