Schimbare la vârful Jandarmeriei. PSD, semnal către Carmen Dan

După ședința PSD de duminică seară, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dat un semnal de schimbare. 

După incidentele de sâmbătă din Piața Victoriei, unde protestatarii au împiedicat montarea Târgului de Crăciun și chiar au demontat schelele deja montate de către persoanele angajate pentru asta, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a lansat un semnal. 

Codrin Ștefănescu a precizat că cei două sute de protestatari au luat bucuria a două milioane de oameni și au distrus micile afaceri de Crăciun a 155 de meșteșugari. 

El a transmis un semnal direct către Carmen Dan, ministrul de Interne: ”După opinia mea, doamna Carmen Dan ar trebui să se gândească foarte serios dacă nu este necesar să producă nişte schimbări la ministerul pe care îl conduce şi poate se gândeşte şi legat de jandarmi. Adică eu cunosc, cel puţin personal, mulţi ofiţeri din Jandarmeria Română, adjuncţi ai domnului Cucoş (şeful Jandarmeriei, Gheorghe Cucoş - n.r.), care au fost foarte intransigenţi cu noi când am manifestat împotriva lui Boc sau a lui Băsescu. (...) Cred că ar trebui totuşi ca legea să fie impusă pur şi simplu, adică legea este una pentru toţi. Nu poţi 200 de oameni să dai peste cap plăcerea şi bucuria a două milioane de bucureşteni care, totuşi, vor un târg de Crăciun. Singura temă astăzi a fost cea legată de miting”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel