EXCLUSIV  Schimbarea la față a Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. Ciuvică, reacție / video

Șoșoacă
Șoșoacă

Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au vorbit, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora, despre cum se va comporta Diana Șoșoacă în Parlamentul European. 

Mugur Ciuvică este de părere că Diana Șoșoacă nu va face scandal în Parlamentul European dacă va deveni europarlamentar. El a comparat situația cu cea a lui Vadim Tudor, care a avut două mandate în Parlamentul European și era o figură controversată, însă marginalizată și ignorată acolo.

„Imaginați-vi-l pe Klaus Iohannis pe poziția pe care și-o negociază zilele astea la UE și pe Șoșoacă, la Parlamentul European. Imaginați-v-o pe Șoșoacă alergându-l pe Iohannis pe culoarele de la UE: „Domnul Iohannis! Domnul Iohannis! Trădător de neam, de țară!”, a spus Diana Tache. 

„Dacă Șoșoacă ajunge la Parlamentul European e mucles. Nu există! În Parlamentul European a fost două mandate, cred, Vadim Tudor care era un fel de Șoșoacă cu mult mai multă carte și talent. Două mandate sau cât a stat, Vadim Tudor, în Parlamentul European, era într-un colț, chiar dacă e rotund Parlamentul, sus, undeva pe un scăunel, într-o margine de rând. Nu-i băga nimeni în seamă și nu au făcut niciun fel de scandal pentru că te scot ăia de acolo.", a spus Mugur Ciuvică. 

 

La noi e posibil orice, în Parlamentul European nu

Mugur Ciuvică a subliniat contrastul dintre comportamentul acceptat în Parlamentul României și cel din Parlamentul European. 

„Ce e în sală e valabil și pe culoare la Parlamentul European. La noi  e posibil orice, în Parlamentul European nu.

Nu știți imaginile alea? Șoșoacă era pe stradă în Italia, acum câteva luni. Nu știu ce făcea pe acolo pentru România, făcea ea live pe Facebook. I-a zis un milițian, carabinier, că nu are voie cu telefonul, să închidă telefonul imediat. Și ea zis: „Nu avem voie cu telefonul. Întrerupem.” Și a închis Facebook-ul. Ce dracu face Șoșoacă la Bruxelles....", a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel