Schimbări majore în familia Claudiei Pavel. "Încerc să o fac fericită"

Noah, fiul Claudiei Pavel, a anunțat că devenit vegan și i-a transmis artistei cel mai frumos mesaj. Iată ce spune Claudia despre veganism, despre micuț, dar și despre vacanța din Dubai, cadoul de ziua lui.

De curând Noah, fiul Claudiei Pavel, a împlinit șapte ani, iar artista i-a făcut o surpriză și l-a dus în Dubai pentru a-i sărbători ziua.

"A fost tare. Am stat cinci zile și am mâncat așa, puțin lucruri pentru că eu sunt vegan. Am fost cu Paula și cu bunica, cu toată familia practic, în afară de bunicu", a declarat Noah, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

"E foarte serios să știi. Înainte să plece la școală îi fac sucul de sfectă sau morcov, își bea lămâia... A fost o decizie luată împreună cu medicul. Și eu încerc să am un meniu vegan. Nu este 100% vegan, dar ca să înțeleagă el, în momentul în care are anumite restricții, trebuie să-i dăm o denumire și atunci i-am spus așa. Suntem destul de flexibili la vârsta asta", a spus Claudia Pavel.

"Încerc să o fac pe mama fericită" / "Dumnezeu mi l-a dat perfect"

"Eu încerc din tot sufletul meu ca să o fac fericită pe mama", a spus micuțul.

"Este cel mai cuminte copil. La școală i se spune "Înțeleptul școlii". Îi educă pe ceilalți. Este cel mai cuminte în ceea ce privește dieta. Are o conduită incredibilă și nu este datorită mie. Așa mi l-a dat Dumnezeu. De la anul 2020 îmi doresc să-l cresc frumos, să nu-l stric pentru că Dumnezeu mi l-a dat perfect ", a adăugat artista, profund emoționată.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel