”Scor istoric” pentru al treilea mandat de primar la Satu Mare. Kereskenyi Gabor: Ne onorează, dar ne şi obligă

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Primarul Kereskenyi Gabor reconfirmă în Satu Mare, cu un ”scor istoric”.

Kereskenyi Gabor, edilul municipiului Satu Mare, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că s-a impus cu un ”scor istoric” în toate secțiile de votare, lucru care îl onorează, dar îl și obligă, mai ales că se află deja la al treilea mandat.

”Prezența, într-un număr foarte mare la urne, mult mai mare decât în 2020, arată că sătmărenii sunt interesați de soarta urbei, de ceea ce se întâmplă în Satu Mare.

Cu 27.500 de voturi primite, pot afirma că atât numeric, cât și ca procentaj, am făcut un scor istoric, am câștigat toate secțiile de votare, inclusiv cea din cartierul Sătmărel, scor care ne onorează, dar ne și obligă. Mulțumesc sătmărenilor care au votat pentru dezvoltarea orașului nostru.

Vă asigur că vom continua să ne luptăm pentru dezvoltarea orașului și județului nostru pentru a realiza toate obiectivele propuse în campania electorală”, a afirmat Kereskenyi, citat de Agerpres.

Kereskenyi Gabor: Esențial ca Satu Mare să continue ritmul de dezvoltare

Edilul din partea UDMR a afirmat că se simte onorat de încrederea primită și că va pune în aplicare proiectele promise în campanie.

”Mă simt onorat de încrederea acordată de cetățenii orașului. Sunt impresionat de susținerea sătmărenilor și voi încerca în continuare să fiu un bun primar pentru toți, indiferent de opțiunea de ieri.

Până la urmă, sunt convins că fiecare cetățean a votat pentru ceea ce a crezut că este spre binele orașului nostru.

Este esențial ca Satu Mare să continue ritmul de dezvoltare. Avem o echipă dinamică, cu care vom continua să punem în practică proiectele începute. Satu Mare va deveni un oraș tot mai atractiv”, a susținut primarul.

Kereskenyi Gabor a obținut cel de-al treilea mandat de primar cu circa 65% din voturi.

Citește și: Dan Motreanu (PNL): Cetățenii din Giurgiu au ales proiectele PNL. Județul va depăși media națională în următorii șase ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel