Această rețetă tradițională, veche de peste 100 de ani, nu trebuie să-ți lipsească din carnețelul cu bunătăți. Este delicios și deloc greu de preparat.
Ingrediente
- opt ouă
- jumătate lingură de făină
- 180 g cașcaval ras
- unt, sare, piper și un strop de pătrunjel
Scrob românesc. Când vrei să pregăteşti scrobul, topeşte într-o tigaie 450 grame de unt, taie felioare subţiri de pastramă, limbă afumată nefeartă sau bucăţi de cârnaţi afumaţi.
Scrob românesc. Când începe untul să sfârâie, toarnă compoziţia de sus peste el, las-o să se rumenească şi răstoarn-o îndată într-o farfurie, scrie acasalaromani.ro. Toarnă, apoi, unt proaspăt deasupra şi dă-l cald la masă.
Vezi și: Plăcintă cu smântână. Rețeta veche de pe vremea lui Mihai Vodă Valahul
Motivul pentru care trebuie să bați albușurile separat, când faci omletă. Trucul gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu