Se caută luminițe de Crăciun în București, de 3,3 milioane de lei

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Compania Municipală Iluminat Public anunță înregistrarea unei licitații pe SEAP, pentru închirierea unor elemente decorative destinate creării iluminatului festiv în perioada sărbătorilor de iarnă, în zona centrală a Capitalei.

Valoarea estimată a contractului se ridică la suma de 3.352.000 de lei și se va desfășura pe o perioadă de trei luni. Data limită pentru primirea ofertelor este stabilită pentru 3 noiembrie, ia licitația se desfășoară prin procedură deschisă accelerată.

Scopul contractului este de a furniza iluminat festiv și de a contribui la atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă pe axa centrală și în centrul orașului. "În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema "Sărbători de iarnă împreună în Bucureşti'", prevede anunţul, potrivit Agerpres.

Această achiziție constă într-un total de 577 de elemente, care includ șiruri luminoase, plase luminoase, traversări și figurine luminoase. Decorurile vor fi instalate în următoarele locații: bulevardul Magheru, bulevardul Bălcescu, Calea Victoriei, bulevardul Aviatorilor, bulevardul I. C. Brătianu, Piața Romană, rondul Charles de Gaulle, bulevardul Constantin Prezan și Piața Victoriei.

În vederea evaluării ofertelor, preţul va avea o pondere de 80%, gradul de protecţie va reprezenta 10%, iar termenul de livrare va fi tot 10%.

Potențialii furnizori trebuie să prezinte o listă a principalelor livrări sau închirieri de produse similare efectuate într-o perioadă de până la cinci ani. Este esențial ca aceste documente să ateste că au furnizat sau închiriat produse asemănătoare, în special ornamente stradale pentru iluminat festiv, cu o valoare cumulată de cel puțin 3.000.000 de lei, fără TVA, prin intermediul unuia sau mai multor contracte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel