Se dau vouchere pentru tablete și laptopuri, în programul „Rabla pentru electrocasnice”

Ministerul Mediului a anunțat că anul acesta vor fi oferite vouchere pentru tablete și laptopuri prin programul „Rabla pentru electrocasnice”. 

Românii care vor renunța la calculatoarele vechi vor primi vouchere pentru achiziționarea de tablete și laptopuri noi, a anunțat, joi, noul ministru al Mediului, Mircea Fechet, scrie Mediafax. 

„Vom finanța șapte categorii de produse. Vom încuraja românii să renunțe la vechile echipamente electrice, care sunt consumatoare de multă energie. Încurajând achiziționarea de echipamente cu o clasă energetică superioară și cu o factură la energie mai mică, protejăm mediul și ne asigurăm că și românii vor plăti fapturi mai mici. Vom suplimenta cele șapte categorii, care azi sunt în dezbatere publică, adăugând două noi categorii - tablete și laptopuri, astfel încât românii, în schimbul unui calculator vechi sau monitor, să poată să primească un voucher”, spune noul ministru al Mediului, Mircea Fechet.

El spune că decizia a fost luată în urma comunicărilor primite din partea cetățenilor și în contextul pandemiei de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel