Se face loc pentru turiști. Circulația camioanelor, interzisă pe Autostrada Soarelui

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Turiştii care folosesc Autostrada Soarelui vor avea mai mult loc pentru deplasare. 

Circulaţia camioanelor care transportă mărfuri neperisabile este interzis astăzi şi mâine pe timpul zilei pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri, pe DN39 Agigea-Mangalia şi pe DN7 Valea Oltului. Restricţia se aplică de la 6:00 până la ora 22:00 şi este impusă pentru a facilita deplasarea turiştilor.

Cum se circulă luni dimineaţă pe şoselele din ţară

Circulaţia este blocată pe DN1H, la Nuşfalău, în judeţul Sălaj. În urmă cu foarte puţin timp, la kilometrul 47, pe DN1H, între Şimleul Silvaniei şi Nuşfalău, s-a produs un accident între un autoturism şi un microbuz de transport persoane. Sunt trei persoane rănite, iar circulaţia se reia în aproximativ o jumătate de oră, conform estimărilor Poliţiei Rutiere. S-a reluat circulaţia fără restricţii la Căscioarele, în zona podului peste Argeş de pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti.

La kilometrul 36, pe sensul dinspre Piteşti către Capitală, o maşină a luat foc în mers, fără victime. Se circulă în coloană la intrarea pe Centura Bucureşti din Autostrada 1 şi la intrarea pe Autostrada Soarelui de la Glina, fluent pe Autostrada Soarelui, deocamdată, fără tamponări sau accidente. Nu sunt cozi nici la ieşirea de pe autostradă şi intrarea pe DN39 Agigea-Mangalia, dar este posibil să apară în orele următoare. Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt pline.

Pentru tranzit între Ploieşti şi Braşov, recomandarea este de a folosi ruta ocolitoare DN1A, prin Cheia şi Săcele, un drum mai lung, mai vălurit, dar fără ambuteiaje. Este trafic intens la frontiere la vămile Nădlac 2, Giurgiu-Ruse şi Vama Veche pentru ieşirea din ţară, iar în Bucureşti de astăzi, Calea Floreasca şi strada Radu Beller sunt cu sens unic, scrie Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel