Se însoară Bursucu! O va lua, în sfârşit, de soţie pe mama fetiţei lui, după 11 ani de relaţie

Sursa foto: Facebook Bursucu
Sursa foto: Facebook Bursucu

Bursucu face pasul cel mare, după 11 ani de relaţie cu Andreea, mama fetei lui, femeia de care a fost la un pas să se despartă anul trecut.

Bursucu şi Andreea au împreună o fetiță, pe Anays, dar se ocupă şi de Alessia, fiica ei dintr-o altă relație. Conform lui Adiță Voicu, cei doi au deja planuri de nuntă.

Când fac actele

Invitat în emisiunea online, „Fiță cu Adiță”, Bursucu (35 de ani) a fost dat de gol în privința nunții cu Andreea, pe care a tot amânat-o ani de zile. „În toamnă, în octombrie, al nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță Voicu, gazda podcastului. Evenimentul ar fi programat pentru data de 14 octombrie. Anul trecut, Bursucu recunoștea că în 2023 ar putea avea nunta. „E posibil în anul 2023 să mă însor.  E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, a declarat Bursucu.

În urmă cu ceva timp, Bursucu mărturisea că este gelos și a apelat chiar şi la psiholog pentru a scăpa de această problemă. Tot din cauza geloziei excesive a fost la un pas să se despartă de mama fetiţei lui. „Din fericire, da, am rezolvat. Psihologul ajută să înțelegi mecanismele acestei emoții care nu face bine unei relații dacă este manifestată excesiv. Este adevărat că mai există gelozie, în limite normale, specifică unei relații în care există sentimente de iubire, dar am scăpat de gelozia bolnăvicioasă. Le recomand tuturor celor care simt că nu mai au control să meargă la psiholog”, potrivit wowbiz.ro.

Viitoarea soţiei a prezentatorului de la Kanal D locuiește în Constanța alături de cele două fete, iar prezentatorul este nevoit să lucreze în Bucureşti. „După 10 ani, nimic nu mai poate fi greu, aproape că mașina merge singură. M-am obișnuit cu traseul. Când nu pot fi la Constanța, există aplicații video, mulțumesc lui Dumnezeu că trăim în era tehnologiei. Așa că vorbim exclusiv pe video call, ne vedem zilnic. În cazul în care mi se face atât de dor, mă urc în mașină și mă duc până la Constanța, le văd și mă întorc dimineață în București”, a mai spus Bursucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel