Se întâmplă la Brașov. Pacient, scenariu de Spiderman pentru a-și cumpăra ALCOOL. A vrut să fugă, coborând pe geam pe cearșafuri legate, dar a căzut în GOL

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Între timp, la Brașov: un pacient a încercat să fugă din spital, coboât pe cearşafuri, pentru a-şi cumpăra băutură, dar a căzut în gol de la etaj, iar un octogenar s-a răsturnat cu mașina pe stradă, după ce a lovit alte două autoturisme.

Un pacient internat la Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean din Brașov a vrut să evadeze din spital, dar a ajuns tot la spital.

Este povestea halucinantă a unui bărbat din Hoghiz, în vârstă de 49 de ani, care a pus la cale un plan desprins din filme, doar ca să își cumpere... băutură.

Pentru că intrase în sevraj din cauza faptului că nu mai consumase alcool de ceva timp și pentru că asistentele nu l-au lăsat să părăsească unitatea medicală pentru câteva minute, așa cum el le-a cerut, pacientul și-a pus planul în aplicare.  

A luat cearșafurile de la paturile care erau în salon, le-a legat și a încercat să coboare în curtea spitalului.

Cu toate acestea, nu s-a gândit că sfoara improvizată nu va rezista sub greutatea lui, iar în timp ce era atârnat de cearșafuri, pacientul a căzut în gol, de la primul etaj al clădirii. Angajații spitalului i-au acordat primul ajutor și au anunțat poliția.  Din fericire, bărbatul nu a suferit răni grave, iar viața lui nu este pusă în pericol. 

Ce spune Poliția Brașov despre acest caz

"Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cearșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis IPJ Brașov.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care a și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Între timp, tot la Brașov, un octogenar s-a răsturnat pe o stradă, după ce a lovit alte două mașini

Un șofer în vârstă de 82 ani, care conducea un autovehicul pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov, a lovit două autovehicule parcate, iar apoi s-a răsturnat.

"În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

"Autoturism răsturnat, str. Avram Iancu, o victimă conștientă. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă. Victima a refuzat transportul la spital", a anunțat și purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Incendiu din două în două seri

Trei ecoinsule s-au făcut scrum în ultimele cinci zile într-un cartier din Săcele, județul Brașov. Prima în noaptea de vineri spre sâmbătă, a doua în noapte de duminică spre luni și a 3-a în noaptea de marți spre miercuri.

Este foarte interesant cum aceste ecoinsule au ars din două în două seri. Astfel, în doar o lună patru ecoinsule au fost făcute scrum de niște piromani, iar deocamdată nu există niciun suspect care să fie tras la răspundere pentru aceste fapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel