Se pregătește un film biografic despre Britney Spears

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Universal Pictures a anunțat joi că lucrează la un film biografic despre celebra cântăreață Britney Spears. Proiectul se va baza pe memoriile artistei, care au fost publicate anul trecut sub titlul "The Woman In Me".

Regizorul Jon Chu, cunoscut pentru succesul filmului "Crazy Rich Asians", este așteptat să se ocupe de regia acestui film. Universal a câștigat drepturile pentru adaptarea cinematografică într-o licitație foarte competitivă, iar producătorul Marc Platt, cunoscut pentru "La La Land", va superviza proiectul.

Britney Spears a confirmat implicarea sa într-un proiect cu Marc Platt pe rețelele de socializare, afirmând: "Lucrez la un proiect secret cu #MarcPlatt. El a făcut întotdeauna filmele mele preferate".

Cartea "The Woman In Me", care s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare numai în SUA, îi oferă cântăreței ocazia să își revendice povestea, după ce a scăpat de tutela impusă de tatăl său timp de 13 ani. În paginile acestei autobiografii, Britney Spears vorbește deschis despre numeroasele bătălii juridice cu familia sa, dezvăluind detalii despre copilăria dificilă alături de un tată alcoolic, relația tumultuoasă cu Justin Timberlake și hărțuirea constantă din partea paparazzilor.

Un detaliu cutremurător dezvăluit în carte este că Justin Timberlake a forțat-o să facă un avort în timpul relației lor. După o perioadă dificilă în 2007, Britney a fost plasată sub tutela tatălui său, Jamie Spears, care i-a controlat viața și finanțele, chiar și în perioada în care susținea spectacole în Las Vegas. "Dacă nu eram capabilă să iau decizii, de ce eram considerată capabilă să cânt în public?" se întreabă cântăreața în carte, povestind despre lipsa de control asupra propriei diete și vieți.

Impulsionată de mișcarea fanilor săi, cunoscută sub sloganul "Free Britney", artista s-a revoltat împotriva tutelei, iar în 2021 justiția americană a anulat această măsură. Tatăl ei a susținut întotdeauna că a acționat în interesul fiicei sale.

Filmul biografic despre Britney Spears nu are încă o dată de lansare. Universal Pictures a mai produs anterior biografii muzicale de succes, precum "Straight Outta Compton" despre grupul hip-hop N.W.A și "8 Mile" despre rapperul Eminem. În prezent, studioul lucrează și la alte filme biografice, inclusiv despre viața rapperului Snoop Dogg și a cântărețului Prince, care a murit în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel