Se schimbă taberele! Trecere în bloc de la AUR la PNL. ”Astăzi, este valul doi”. Război în teritoriu cu Simion: Asta denotă că ești amator politic

Luptele pentru alegeri se duc, cu acuzații grave și vorbe grele, în teritoriu. 

”În urmă cu două săptămâni, organizația AUR Strehaia a trecut în bloc la PNL, filiala Mehedinți. Astăzi, este valul doi al trecerilor de la AUR la PNL. Vorbim despre președintele organizației județene, dl. Ganțu, împreună cu peste 15 organizații ale AUR” a anunțat Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți. 

Liberalul spune că a fost făcut în ”fel și chip” de George Simion, pe care l-a numit, la rândul lui, ”trompetă putinistă”. Virgil Popescu nu se dă în lături din a spune că AUR nu este decât un PSD mai mic: ”M-a tot făcut în fel și chip, înconjurat de doi oameni care au trecut de la PSD la AUR, așa între ghilimele, eu spuneam că AUR este un PSD mai mic”. ”Mi-e greu să cred că cineva care este declarat indezirabil în Republica Moldova este un bun român” a insistat Virgil Popescu, acuzându-l că primește bani de la Putin. 

Despre trecerea la PNL spune că țelul este de a câștiga județul, la alegeri. Totodată, Virgil Popescu susține ferm comasarea alegerilor, ceea ce ar spori interesul pentru europarlamentare. ”Nu e nimic neconstituțional” consideră Virgil Popescu. El argumentează: ”Dacă timp de 3 ani și jumătate n-ai fost în stare să te pregătești pentru alegerile locale și mai ai nevoie de 3-4 luni, asta denotă că ești amator politic”, făcând iar aluzie la liderul AUR: ”Așa a primit ordin de la Moscova, așa face. Nu aveți voie să faceți, dragi români, alegeri comasate că nu vrea Moscova. Eh, România nu mai ascultă de mult de Moscova. României i s-a furat tezaurul de aur de la Moscova și ce ne-a trimis în loc? Ni l-a trimis pe aurul de Simion”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel