Se scumpesc abonamentele Netflix. Câți bani vom scoate în plus din buzunare

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Ca urmare a grevei de la Hollywood, serviciile de streaming se vor scumpi.

În prezent se pregătește o nouă majorare a prețurilor după încheierea grevei din Statele Unite ale Americii, inițiată de actorii din industria cinematografică de la Hollywood. Mai precis, vom avea parte de o creștere de peste 3% a valorii acțiunilor companiei de streaming, potrivit Wallstreet Journal.

Prețurile nu vor crește la nivel global împreună, ci se vor majora treptat și constant, astfel că toate statele vor „beneficia” de această scumpire în final. Statele Unite ale Americii și Canada se preconizează a fi primele state care vor „beneficia” de această creștere a prețurilor abonamentelor, după cum se comunică și într-un articol al Reuters.

În luna februarie, în unele țări, prețurile abonamentelor din unele țări au scăzut, însă luna mai a născut una dintre cele mai mari neplăceri în rândul utilizatorilor: planul de combatere a partajării parolelor de către abonați. Acesta a fost aplicat în peste 100 de țări.

Netflix este o companie americană de divertisment, fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph. Este una dintre cele mai mari platforme de streaming de conținut video din lume. Principala activitate a Netflix constă în oferirea de filme, seriale TV, documentare și alte forme de conținut video, accesibil prin intermediul internetului, către abonații săi.

Netflix produce și distribuie propriile sale seriale, filme și documentare, cunoscute sub numele de "Netflix Originals". Aceste producții au devenit foarte populare și au adus un mare succes platformei.

Platforma este disponibilă în peste 190 de țări la nivel global și are milioane de abonați în întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel