Seară dedicată Republicii Moldova, găzduită de Custodele Coroanei

Seară dedicată Republicii Moldova, găzduită de Custodele Coroanei. ursa poza: facebook
Seară dedicată Republicii Moldova, găzduită de Custodele Coroanei. ursa poza: facebook

Custodele Coroanei, Margareta, va găzdui joi, de la ora 18.00, la Palatul Elisabeta, seara dedicată Republicii Moldova. 

'În contextul războiului din Ucraina, s-a dorit reiterarea puternicelor legături dintre România şi Republica Moldova, dar şi a susţinerii inechivoce a Casei Regale a României pentru aceasta.

Astfel, anualul Garden Party s-a transformat într-o seară dedicată ţării surori', precizează Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei.

Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai comunităţilor rurale şi urbane, membri ai Guvernului Republicii Moldova, demnitari ai statului român, autorităţi locale, personalităţi ale societăţii civile, ale mediului economic, profesori şi elevi, reprezentanţi ai Armatei României şi Republicii Moldova, ai Bisericii şi membri ai Corpurilor Diplomatice acreditate la Chişinău şi Bucureşti. Evenimentul va avea loc în grădina Palatului Elisabeta.

 

Vezi și: Gala Asociației Furnizorilor Casei Regale a României: Carmistin, performanță și calitate a produselor

 

Performanța profesională și calitatea înaltă a produselor Carmistin, comercializate sub brandul La Provincia, au fost premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc la InterContinental Athénée Palace, în seara zilei de 9 mai 2023, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu.

Companiei Carmistin i-a fost decernată diploma de excelență de către Alteța Sa Regală Principele Radu, ca o recunoaștere deosebită pentru tot ceea ce întreprinde, ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a răsplăti simbolic entități de afaceri din țara noastră a căror performanță profesională atinge înalte cote de calitate. Premiile au fost înmânate în acest an câtorva companii și instituții fără calitatea de membru în asociație. „Pentru noi, echipa Carmistin, este o mare onoare această recunoaștere a muncii și dedicației în slujba consumatorilor noștri. Mulțumim pentru apreciere Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, asigurându-i că pentru Carmistin va rămâne mereu un privilegiu să producă hrană sănătoasă pentru oameni”, a declarat Justin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei.

Din partea Casei Majestății Sale Custodele Coroanei la eveniment au participat Ion Tucă, directorul Casei MS și Radu Ghină, consilier regal.

 

Despre Carmistin

 

Grupul Carmistin este poziționat în prezent între primii trei producători de alimente din România. Grupul cuprinde peste 20 de companii active în producţia de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor, creșterea bovinelor, dar și în producţia de cereale, în cadrul Carmistin fiind integraţi în prezent fermieri cu peste 10.000 hectare teren cultivat, din care peste 30% reprezentând agricultura BIO. Obiectivul Carmistin este de a deveni cel mai mare producător de proteină animală din România.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel