EXCLUSIV  Sebastian Burduja, "oportunități și beneficii, fără mult efort". Cum "se prezintă" noul ministru al Energiei

Sursa foto: Facebook Sebastian Burduja
Sursa foto: Facebook Sebastian Burduja

Daniela Simulescu, astrologul DCNews, i-a realizat astrograma lui Sebastian Burduja, noul ministru al Energiei, în Guvernul Ciolacu.

Are o minte puternică, dar și o intuiție pe măsură

Sebastian Ioan Burduja, om politic român, doctor în economie, actual Ministru al Energiei, s-a născut pe 18 iunie 1985, în București. Avem un nativ Gemeni, adică un om dornic de cunoaștere, de studii, de comunicare, rațional, cu talent oratoric, mobil, cu un nivel de adaptabilitate crescut, social, interesat de multe domenii, dornic de schimbare. Dovadă reușitele sale academice, dar și multitudinea de lucrări publicate. 

Un detaliu foarte important de precizat: Sebastian Burduja s-a născut într-o zi cu Lună Nouă. De obicei, acești nativi sunt foarte inteligenți, permanenți atrași de noutate, dar și cu un al șaselea simț în ceea ce privește cunoașterea sufletului uman. Cu alte cuvinte, acesta are și o minte puternică, dar și o intuiție pe măsură. 

Oportunități și beneficii, fără să depună foarte mult efort

Mercur, planeta comunicării, se află în Rac, în conjuncție de semn cu Marte. Cei născuți cu acest aspect au o minte ascuțită, vie, claritate, talent oratoric, capacitatea de a negocia, dar și de a da greutate cuvintelor. Adică să fie foarte convingător. Și, câteodată, destul de întepător. În plus, conjuncția fiind într-un semn de apă și tradiționalist, reușește să se facă înțeles de oricine. 

Venus din Taur face o conjuncție cu Nodul Nord, ceea ce înseamnă că nativul va avea parte de oportunități și beneficii fără să depună foarte mult efort. De aceea, această configurație îi oferă pragmatism, răbdare și o bună înțelegere a cifrelor.

Sebastian Burduja a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului pentru funcţia de ministru al Energiei, cu 38 voturi "pentru", 17 voturi "împotrivă" şi nicio abţinere. Anterior, acesta a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel