Sebastian Ghiţă: până la jumătatea lunii decembrie RTV va fi recepţionat în toată ţara. Ce spune RCS-RDS

rtv
rtv

Managerul România TV a explicat pentru DeCe News că în acest moment este doar o problemă de timp până ce abonaţii RCS&RDS vor putea recepţiona RTV. El a dat ca exemplu introducerea postului în reţeaua UPC, care a durat 11 zile şi a spus că cel mult până la jumătatea lunii decembrie postul va putea fi recepţionat la nivel naţional.

rtv"Procesul de introducere a unui nou program în reţeaua de cablu durează 10-11 zile, cle puţin aşa a durat la UPC. Totul se face treptat. Cel târziu la jumătatea lunii decembrie România Tv va fi putea fi recepţionat la nivelul întregii ţări", a declarat Ghiţă pentru DeCe News.

Ghiţă a explicat că acest proces se derulează mai greu tocmai de aceea unele localităţi vor recepţionam mai devreme RTv, altele mai târziu.

RCS-RDS nu ştie când va transmite România TV şi în Bucureşti

RCS-RDS a început să transmită postul România TV, Iaşiul devenind primul oraş din reţeaua operatorului de televiziune prin cablu care transmite RTV, pe frecvenţa 479,25. Operatorul anunţase că începând cu 1 decembrie RCS-RDS va transmite România TV în toate marile oraşe din ţară.

Contactaţi de DeCe News, reprezentanţii de relaţii cu clienţii ai RCS-RDS nu au putut da nicio lămurire cu privire la momentul în care R TV va putea fi recepţionat în Bucureşti. "Nu am primit nicio informaţie în acest sens până acum", "Pot să vă spun că acum sigur nu îl transmitem", "O să-l transmitem, dar nu ştiu să vă spun acum când" - cam acestea sunt răspunsurile operatorilor de la relaţii cu clienţii ai RCS-RDS atunci când vine vorba de transmisia postului România TV în Bucureşti.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, departamentul maketing al RSC-RDS nu a putut fi contactat la numerele de telefon de pe site şi nici la cele obţinute de la departamentul Relaţii cu clienţii, pentru a obţine lista oraşelor în care RSC-RDS transmite postul România TV.

Citeşte şi:

ROMÂNIA TV emite, de la 1 Decembrie, şi în reţeaua RCS-RDS

CNA a decis: RTV va deveni România Tv. Vezi când va fi preluat în reţeaua RCS&RDS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel